na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP
Poruka na E-amail

Kombi prevoz Beograd-Halkidiki

Grčka » Kombi prevoz Beograd-Halkidiki

Kombi prevoz Beograd-Halkidiki, prevoz putnika do smeštaja

Kombi prevoz putnika Beograd-Halkidiki i Halkidiki-Beograd je takođe usluga prevoza putnika kombijem od vrata do vrata. Ova usluga je veoma tražena tokom letnje sezone, jer veliki broj turista iz Srbije svoje letnje odmore provodi u nekom od mesta na Halkidikiju. Kombi prevoz putnika iz Beograda do raznih turstičkih destinacija u oblasti Halkidikija i obratno radimo kao vanlinijski, što znači da nema strogo definisanih vremena polazaka i povratka, već se uslovi i vreme putovanja dogovaraju sa putnicima.

Cena: 70€/130€

Rezervacija

Kontakt

Kombi prevoz Beograd-Halkidiki-Beograd

Zašto kombi prevoz Beograd-Halkidiki?

Kombi prevoz Beograd-Halkidiki je najbolji i jedan od najbržih načina prevoza putnika na letovanje u Grčku, a iskustvo i već poznati uslovi na putevima i graničnim prelazima, našim vozačima daju prednost. Što se cene kombi prevoza do mesta u Halkidiki regiji tiče, po ceni nešto većoj od cene prevoza linijskim sredstvima, mi vas možemo odvesti do željene destinacije udobnije i za kraće vreme. Još jedna, veoma važna karakteristika kombi prevoza se ogleda u mogućnosti svakog dogovora sa putnicima pre i u toku puta. Kombi prevoz Beograd-Halkidiki se, slobodno možemo reći, pokazao pouzdanijim i udobnijim od prevoza autobusom ili drugim prevoznim sredstvima.

Kombi prevoz do Halkidikija, kao prevoz od vrata do vrata, podrazumeva preuzimanje putnika i prtljaga na adresi koju navedete prilikom rezervacije i vožnju do adrese smeštaja (vile ili hotela) u mestu po vašem izboru. Kombi prevoz putnika od vrata do vrata omogućava izbegavanje presedanja, organizaciju dočeka u letovalištu na Halkidikiju u koje idete i nošenje prtljaga na veće udaljenosti kao što je to često slučaj sa autobuskim prevozom.

Rezervacija kombi prevoza Beograd-Halkidiki

Kombi prevoz putnika Beograd-Halkidiki možete rezervisati na više načina. Naše kontakt podatke možete pronaći na stranici kontakt za kombi prevoz do mesta na Halkidikiju možete nas pozvati, poslati nam Viber ili WhatsApp poruku ili nam pisati na e-mail adresu. U zavisnosti od načina na koji nas kontaktirate, potrudićemo se da odgovorimo što je pre moguće. Jednostavnu i brzu rezervaciju kombi prevoza iz Beograda do Halkidikija i obratno možete uraditi i pomoću rezervacione forme na stranici rezervacija kombi prevoza putnika.

Posebni uslovi za kombi prevoz putnika Beograd-Halkidiki

Naše cene za prevoz putnika iz Beograda do raznih mesta na Halkidikiju ili sa Halkidikija u Beograd mogu biti još povoljnije ako kao organizovana grupa putnika ili kao porodica krećete sa istog mesta. U ovim slučajevima možemo sklopiti posebne dogovore u zavisnosti od broja članova grupe. Ukoliko želite da odmah rezervišete povratnu vožnju na relaciji Beograd-Halkidiki-Beograd, potrudićemo se da vam ponudimo i posebne pogodnosti. Za naše verne putnike koji sa nama putuju već nekoliko godina, uvek imamo i dodatne pogodnosti.

Iznajmite vozilo sa vozačem za kombi prevoz Beograd-Halkidiki

Usluga najma vozila sa vozačem predstavlja mogućnost najma vozila i vozača za prevoz na relaciji Beograd-Halkidiki i obratno. Usluga se može koristiti po satu, po danu ili kao usluga najma vozila sa vozačem na više dana. Ukoliko imate potrebu za iznajmljivanjem vozila sa vozačem, kontaktirajte nas za konkretan dogovor.

 Kombi Beograd-Halkidiki-Beograd

Cena kombi prevoza Beograd-Halkidiki

Cena kombi prevoza Beograd-Halkidiki-Beograd je data na stranici Cene kombi prevoza u delu Cene kombi prevoza u Grčku.

Navedena cena kombi prevoza Beograd-Halkidiki označava cenu po putniku u jednom smeru, bilo da se radi o prevozu Beograd-Halkidiki ili Halkidiki-Beograd.