na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP
Poruka na E-amail

Kombi prevoz Beograd-Heceg Novi

Crna Gora » Kombi prevoz Beograd-Heceg Novi

Kombi prevoz Beograd-Herceg Novi, prevoz od vrata do vrata

Kombi prevoz putnika Beograd-Herceg Novi i Herceg Novi-Beograd je usluga koju pružamo kao prevoz od vrata do vrata. Kombi prevoz putnika iz Beograda do Herceg Novog i obratno je deo usluge kombi prevoza Srbija-Crna Gora u okviru koje možemo ponuditi i prevoz i do ostalih gradova u Crnoj Gori, najčešće do onih na crnogorskom primorju.

Cena: 60€/110€

Prevoz Srbija-Crna Gora

Rezervacija

Kontakt

Kombi prevoz Beograd-Herceg Novi-Beograd

Zašto izabrati kombi prevoz na relaciji Beograd-Herceg Novi?

Kombi prevoz Beograd-Herceg Novi je način prevoza za koji koristimo kombi vozila sa većim brojem sedišta od klasičnih automobila, ali manjim od minibusa ili autobusa. Brzina i udobnost kombi prevoza putnika Beograd-Herceg Novi ne razlikuje se mnogo od prevoza automobilom, ali se razlika može videti u nižoj ceni jer se cena vožnje deli sa drugim putnicima. Po pitanju fleksibilnosti, posebno u pogledu mogućnosti dogovora o svemu pre i u toku puta, kombi prevoz Beograd-Herceg Novi je daleko fleksibilniji od prevoza autobusom ili drugim sredstvima u linijskom prevozu.

Posebna pogodnost koju sigurno nećete pronaći, osim ako putujete svojim automobilom, je i prevoz od vrata do vrata iz Beograda do Herceg Novog. Ovaj način prevoza podrazumeva preuzimanje vas kao putnika i vašeg prtljaga na adresi koju navedete prilikom rezervacije i vožnju do adrese u Herceg Novom ili Beogradu na koju želite da stignete. Na ovaj način izbegavate presedanja, organizaciju dočeka u gradu u koji idete i slične stvari kao što su nošenje prtljaga i sl.

Kako rezervisati kombi prevoz Beograd-Herceg Novi?

Svoje mesto u našem kombi vozilu za kombi prevoz Beograd-Herceg Novi možete rezervisati na veoma jednostavan način. Korišćenjem podataka na stranici kontakt za kombi prevoz do Herceg Novog možete nas pozvati, poslati nam Viber ili WhatsApp poruku ili nam pisati na e-mail adresu. U zavisnosti od načina na koji nas kontaktirate, potrudićemo se da odgovorimo što je pre moguće.

Rezervaciju kombi prevoza iz Beograda do Herceg Novog i obratno možete uraditi i pomoću rezervacione forme na stranici rezervacija kombi prevoza putnika.

Posebne povoljnosti kombi prevoza Beograd-Herceg Novi

Pored inače povoljnih cena za prevoz putnika iz Beograda u Herceg Novi ili iz Herceg Novog u Beograd, Kombi Travel VL nudi i dodatne povoljnosti u slučaju putovanja organizovanih grupa putnika koje kreću sa istog mesta. Povoljnosti se ogledaju u posebnim dogovorima koje možemo sklopiti u zavisnosti od broja članova grupe. Takođe, ako želite da odmah rezervišete povratnu vožnju na relaciji Beograd-Herceg Novi-Beograd, potrudićemo se da vam ponudimo i posebne pogodnosti.

Iznajmljivanje vozila sa vozačem za kombi prevoz Beograd-Herceg Novi

Iznajmljivanje vozila sa vozačem predstavlja mogućnost najma vozila i vozača za prevoz na relaciji Beograd-Herceg Novi i obratno. Usluga se može koristiti po satu, po danu ili kao usluga najma vozila sa vozačem na više dana. Ukoliko imate potrebu za iznajmljivanjem vozila sa vozačem, kontaktirajte nas za konkretan dogovor.

 Kombi Beograd-Herceg Novi-Beograd

Cena kombi prevoza Beograd-Herceg Novi

Cena kombi prevoza na relaciji Beograd-Herceg Novi-Beograd je data na stranici Cene kombi prevoza u delu Cene kombi prevoza u Crnu Goru.

Navedena cena kombi prevoza Beograd-Herceg Novi označava cenu po putniku u jednom smeru, bilo da se radi o prevozu Beograd-Herceg Novi ili Herceg Novi-Beograd.