na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP
Poruka na E-amail

Kombi prevoz Beograd-Krško

Slovenija » Kombi prevoz Beograd-Krško

Kombi prevoz Beograd-Krško od adrese do adrese

Kombi prevoz putnika iz Beograda u Krško i iz Krškog u Beograd radimo kao prevoz od adrese do adrese. Ova relacija kombi prevoza putnika se odnosi na uslugu kombi prevoza Srbija-Slovenija u okviru koje možemo ponuditi i prevoz i do drugih gradova u Sloveniji.

Cena: 60€/110€

Prevoz Srbija-Slovenija

Rezervacija

Kontakt

Kombi prevoz Beograd-Krško-Beograd

Zašto baš kombi prevoz Beograd-Krško?

Kombi prevoz Beograd-Krško je način prevoza za koji se koriste vozila kapaciteta većeg od klasičnog automobila, ali manjeg od minibusa ili autobusa. Gledano sa aspekta brzine i udobnosti, kombi prevoz putnika do Krškog se ne razlikuje previše od automobilskog, ali je dosta povoljniji jer se cena vožnje deli sa drugim putnicima. Ako razmatramo fleksibilnost, posebno mogućnost dogovora o svemu pre i u toku puta, kombi prevoz Beograd-Krško je daleko bolji od prevoza autobusom ili drugim linijskim prevozom.

Još jedna pogodnost koju smo već na početku pomenuli je i prevoz od vrata do vrata iz Beograda do Krškog. Ovo znači da putnike i njihov prtljag preuzimamo na adresi sa koje počinju putovanje i vozimo do adrese u Krškom ili Beogradu na koju žele da idu.

Rezervacija kombi prevoza Beograd-Krško

Svoje mesto za kombi prevoz putnika na relaciji Beograd-Krško možete rezervisati na veoma jednostavan način. Korišćenjem podataka na stranici kontakt za kombi prevoz do Krškog možete nas pozvati, poslati nam Viber ili WhatsApp poruku ili nam pisati na e-mail adresu. U zavisnosti od načina na koji nas kontaktirate, potrudićemo se da odgovorimo što je pre moguće.

Rezervaciju kombi prevoza iz Beograda u Krško možete uraditi i pomoću rezervacione forme na stranici rezervacija kombi prevoza putnika.

Povoljnosti u kombi prevozu Beograd-Krško

Pored inače povoljnih cena za prevoz putnika iz Beograda u Krško ili iz Krškog u Beograd, Kombi Travel VL nudi i dodatne povoljnosti u slučaju putovanja organizovanih grupa putnika koje kreću sa istog mesta. Povoljnosti se ogledaju u posebnim dogovorima koje možemo sklopiti u zavisnosti od broja članova grupe.

Najam vozila sa vozačem za kombi prevoz Beograd-Krško

Najam vozila sa vozačem predstavlja mogućnost najma vozila i vozača za prevoz na relaciji Beograd-Krško i obratno. Usluga se može koristiti po satu, po danu ili kao usluga najma vozila sa vozačem na više dana. Ukoliko imate potrebu za iznajmljivanjem vozila sa vozačem, kontaktirajte nas za konkretan dogovor.

 Kombi Beograd-Krško-Beograd

Cena kombi prevoza Beograd-Krško

Cena kombi prevoza na relaciji Beograd-Krško-Beograd je data na stranici Cene kombi prevoza u delu Cene kombi prevoza u Sloveniju.

Navedena cena kombi prevoza Beograd-Krško označava cenu po putniku u jednom smeru, bilo da se radi o prevozu Beograd-Krško ili Krško-Beograd.