na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP
Poruka na E-amail

Kombi prevoz Beograd-Ljubljana

Slovenija » Kombi prevoz Beograd-Ljubljana

Kombi prevoz Beograd-Ljubljana od vrata do vrata

Kombi prevoz putnika iz Beograda u Ljubljanu i iz Ljubljane u Beograd radimo kao prevoz od vrata do vrata. Ova relacija kombi prevoza putnika se odnosi na uslugu kombi prevoza Srbija-Slovenija u okviru koje možemo ponuditi i prevoz i do drugih gradova u Sloveniji.

Cena: 60€/110€

Prevoz Srbija-Slovenija

Rezervacija

Kontakt

Kombi prevoz Beograd-Ljubljana-Beograd

Zašto baš kombi prevoz Beograd-Ljubljana?

Kombi prevoz Beograd-Ljubljana je način prevoza za koji se koriste vozila kapaciteta većeg od klasičnog automobila, ali manjeg od minibusa ili autobusa. Gledano sa aspekta brzine i udobnosti, kombi prevoz putnika do Ljubljane se ne razlikuje previše od automobilskog, ali je dosta povoljniji jer se cena vožnje deli sa drugim putnicima. Ako razmatramo fleksibilnost, posebno mogućnost dogovora o svemu pre i u toku puta, kombi prevoz Beograd-Ljubljana je daleko bolji od prevoza autobusom ili drugim linijskim prevozom.

Još jedna pogodnost koju smo već na početku pomenuli je i prevoz od vrata do vrata iz Beograda do Ljubljane. Ovo znači da putnike i njihov prtljag preuzimamo na adresi sa koje počinju putovanje i vozimo do adrese u Ljubljani ili Beogradu na koju žele da idu.

Rezervacija kombi prevoza Beograd-Ljubljana

Svoje mesto za kombi prevoz putnika na relaciji Beograd-Ljubljana možete rezervisati na veoma jednostavan način. Korišćenjem podataka na stranici kontakt za kombi prevoz do Ljubljane možete nas pozvati, poslati nam Viber ili WhatsApp poruku ili nam pisati na e-mail adresu. U zavisnosti od načina na koji nas kontaktirate, potrudićemo se da odgovorimo što je pre moguće.

Rezervaciju kombi prevoza iz Beograda u Ljubljanu možete uraditi i pomoću rezervacione forme na stranici rezervacija kombi prevoza putnika.

Povoljnosti u kombi prevozu Beograd-Ljubljana

Pored inače povoljnih cena za prevoz putnika iz Beograda u Ljubljanu ili iz Ljubljane u Beograd, Kombi Travel VL nudi i dodatne povoljnosti u slučaju putovanja organizovanih grupa putnika koje kreću sa istog mesta. Povoljnosti se ogledaju u posebnim dogovorima koje možemo sklopiti u zavisnosti od broja članova grupe.

Najam vozila sa vozačem za kombi prevoz Beograd-Ljubljana

Najam vozila sa vozačem predstavlja mogućnost najma vozila i vozača za prevoz na relaciji Beograd-Ljubljana i obratno. Usluga se može koristiti po satu, po danu ili kao usluga najma vozila sa vozačem na više dana. Ukoliko imate potrebu za iznajmljivanjem vozila sa vozačem, kontaktirajte nas za konkretan dogovor.

 Kombi Beograd-Ljubljana-Beograd

Cena kombi prevoza Beograd-Ljubljana

Cena kombi prevoza na relaciji Beograd-Ljubljana-Beograd je data na stranici Cene kombi prevoza u delu Cene kombi prevoza u Sloveniju.

Navedena cena kombi prevoza Beograd-Ljubljana označava cenu po putniku u jednom smeru, bilo da se radi o prevozu Beograd-Ljubljana ili Ljubljana-Beograd.