na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP
Poruka na E-amail

Kombi prevoz Beograd-Novo Mesto

Slovenija » Kombi prevoz Beograd-Novo Mesto

Kombi prevoz Beograd-Novo Mesto od adrese do adrese

Kombi prevoz putnika iz Beograda u Novo Mesto i iz Novog Mesta u Beograd radimo kao prevoz od adrese do adrese. Ova relacija kombi prevoza putnika se odnosi na uslugu kombi prevoza Srbija-Slovenija u okviru koje možemo ponuditi i prevoz i do drugih gradova u Sloveniji.

Cena: 60€/110€

Prevoz Srbija-Slovenija

Rezervacija

Kontakt

Kombi prevoz Beograd-Novo Mesto-Beograd

Zašto baš kombi prevoz Beograd-Novo Mesto?

Kombi prevoz Beograd-Novo Mesto je način prevoza za koji se koriste vozila kapaciteta većeg od klasičnog automobila, ali manjeg od minibusa ili autobusa. Gledano sa aspekta brzine i udobnosti, kombi prevoz putnika do Novog Mesta se ne razlikuje previše od automobilskog, ali je dosta povoljniji jer se cena vožnje deli sa drugim putnicima. Ako razmatramo fleksibilnost, posebno mogućnost dogovora o svemu pre i u toku puta, kombi prevoz Beograd-Novo Mesto je daleko bolji od prevoza autobusom ili drugim linijskim prevozom.

Još jedna pogodnost koju smo već na početku pomenuli je i prevoz od vrata do vrata iz Beograda do Novog Mesta. Ovo znači da putnike i njihov prtljag preuzimamo na adresi sa koje počinju putovanje i vozimo do adrese u Novom Mestu ili Beogradu na koju žele da idu.

Rezervacija kombi prevoza Beograd-Novo Mesto

Svoje mesto za kombi prevoz putnika na relaciji Beograd-Novo Mesto možete rezervisati na veoma jednostavan način. Korišćenjem podataka na stranici kontakt za kombi prevoz do Novog Mesta možete nas pozvati, poslati nam Viber ili WhatsApp poruku ili nam pisati na e-mail adresu. U zavisnosti od načina na koji nas kontaktirate, potrudićemo se da odgovorimo što je pre moguće.

Rezervaciju kombi prevoza iz Beograda u Novo Mesto možete uraditi i pomoću rezervacione forme na stranici rezervacija kombi prevoza putnika.

Povoljnosti u kombi prevozu Beograd-Novo Mesto

Pored inače povoljnih cena za prevoz putnika iz Beograda u Novo Mesto ili iz Novog Mesta u Beograd, Kombi Travel VL nudi i dodatne povoljnosti u slučaju putovanja organizovanih grupa putnika koje kreću sa istog mesta. Povoljnosti se ogledaju u posebnim dogovorima koje možemo sklopiti u zavisnosti od broja članova grupe.

Najam vozila sa vozačem za kombi prevoz Beograd-Novo Mesto

Najam vozila sa vozačem predstavlja mogućnost najma vozila i vozača za prevoz na relaciji Beograd-Novo Mesto i obratno. Usluga se može koristiti po satu, po danu ili kao usluga najma vozila sa vozačem na više dana. Ukoliko imate potrebu za iznajmljivanjem vozila sa vozačem, kontaktirajte nas za konkretan dogovor.

 Kombi Beograd-Novo Mesto-Beograd

Cena kombi prevoza Beograd-Novo Mesto

Cena kombi prevoza na relaciji Beograd-Novo Mesto-Beograd je data na stranici Cene kombi prevoza u delu Cene kombi prevoza u Sloveniju.

Navedena cena kombi prevoza Beograd-Novo Mesto označava cenu po putniku u jednom smeru, bilo da se radi o prevozu Beograd-Novo Mesto ili Novo Mesto-Beograd.