na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP
Poruka na E-amail

Kombi prevoz Beograd-Pula

Hrvatska » Kombi prevoz Beograd-Pula

Kombi prevoz Beograd-Pula, sa vaše do adrese po želji

Kombi prevoz putnika Beograd-Pula i Pula-Beograd, u okviru ostalih usluga prevoza putnika, radi se takođe kao prevoz od vrata do vrata. Kombi prevoz putnika iz Beograda do Pule i obratno je deo usluge kombi prevoza Srbija-Hrvatska. Kao usluge kombi prevoza do Hrvatske, možemo ponuditi i prevoz i do ostalih gradova u Istri, najčešće do poznatih letnjih destinacija.

Cena: 80€/150€

Prevoz Srbija-Hrvatska

Rezervacija

Kontakt

Kombi prevoz Beograd-Pula-Beograd

Kombi prevoz – najbolji način prevoza Beograd-Pula

Kombi prevoz Beograd-Pula je najbolji način prevoza putnika koji se zasniva na korišćenju kombi vozila sa većim brojem sedišta od običnih automobila. Brzina i udobnost kombi prevoza putnika Beograd-Pula ne razlikuje se mnogo od prevoza automobilom, ali se razlika najviše ogleda u nižoj ceni jer se cena vožnje deli sa drugim putnicima. Fleksibilnost, posebno u pogledu mogućnosti dogovora o svemu pre i u toku puta, kombi prevoz Beograd-Pula čini daleko udobnijim od prevoza autobusom ili drugim sredstvima.

Posebna pogodnost koju sigurno nećete pronaći, osim ako putujete svojim automobilom, je i prevoz od vrata do vrata iz Beograda do Pule. Ovaj način prevoza podrazumeva preuzimanje vas kao putnika i vašeg prtljaga na adresi koju navedete prilikom rezervacije i vožnju do adrese u Puli ili Beogradu na koju želite da stignete. Na ovaj način izbegavate presedanja, organizaciju dočeka u gradu u koji idete i slične stvari kao što su nošenje prtljaga i sl.

Rezervišite kombi prevoz Beograd-Pula kako vama odgovara

Mesto u našem kombi vozilu za kombi prevoz putnika Beograd-Pula možete rezervisati na više jednostavnih načina. Naše kontakt podatke možete pronaći na stranici kontakt za kombi prevoz do Pule možete nas pozvati, poslati nam Viber ili WhatsApp poruku ili nam pisati na e-mail adresu. U zavisnosti od načina na koji nas kontaktirate, potrudićemo se da odgovorimo što je pre moguće.

Jednostavnu i brzu rezervaciju kombi prevoza iz Beograda do Pule i obratno možete uraditi i pomoću rezervacione forme na stranici rezervacija kombi prevoza putnika.

Posebne pogodnosti koje nudimo za kombi prevoz Beograd-Pula

Pored toga što imamo najpovoljnije cene za prevoz putnika iz Beograda u Pulu ili iz Pule u Beograd, Kombi Travel VL nudi i dodatne povoljnosti u slučaju prevoza organizovanih grupa putnika koje kreću sa istog mesta. Povoljnosti se ogledaju u posebnim dogovorima koje možemo sklopiti u zavisnosti od broja članova grupe. Takođe, ako želite da odmah rezervišete povratnu vožnju na relaciji Beograd-Pula-Beograd, potrudićemo se da vam ponudimo i posebne pogodnosti. Za naše verne putnike koji sa nama putuju već nekoliko puta, uvek imamo posebne uslove.

Usluga najma vozila sa vozačem za kombi prevoz Beograd-Pula

Usluga najma vozila sa vozačem predstavlja mogućnost najma vozila i vozača za prevoz na relaciji Beograd-Pula i obratno. Usluga se može koristiti po satu, po danu ili kao usluga najma vozila sa vozačem na više dana. Ukoliko imate potrebu za iznajmljivanjem vozila sa vozačem, kontaktirajte nas za konkretan dogovor.

 Kombi Beograd-Pula-Beograd

Cena kombi prevoza Beograd-Pula

Cena kombi prevoza na relaciji Beograd-Pula-Beograd je data na stranici Cene kombi prevoza u delu Cene kombi prevoza u Hrvatsku.

Navedena cena kombi prevoza Beograd-Pula označava cenu po putniku u jednom smeru, bilo da se radi o prevozu Beograd-Pula ili Pula-Beograd.