na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP
Poruka na E-amail

Kombi prevoz Beograd-Trst

Italija » Kombi prevoz Beograd-Trst

Kombi prevoz Beograd-Trst, prevoz putnika do adrese

Kombi prevoz putnika Beograd-Trst i Trst-Beograd je uslugu prevoza putnika kombijem od vrata do vrata. Ova usluga je veoma tražena tokom cele godine, kako za turistička, tako i za poslovna putovanja. Kombi prevoz putnika iz Beograda do Trsta i obratno radimo kao vanlinijski, što znači da nema strogo definisanih vremena polazaka i povratka, već se uslovi i vreme putovanja dogovaraju sa putnicima.

Cena: 80€/150€

Rezervacija

Kontakt

Kombi prevoz Beograd-Trst-Beograd

Zbog čega je kombi prevoz Beograd-Trst bolji od ostalih?

Kombi prevoz Beograd-Trst je je definitivno najbolji i najbrži način prevoza putnika, ako izuzmemo prevoz sopstvenim automobilom, mada i u tim slučajevima iskustvo i već poznati uslovi na putu i graničnim prelazima, našim vozačima daju prednost. Što se cene kombi prevoza do Trsta tiče, po ceni nešto većoj od cene prevoza linijskim sredstvima, mi vas možemo odvesti do Trsta udobnije i za kraće vreme. Još jedna, veoma važna karakteristika kombi prevoza se ogleda u mogućnosti svakog dogovora sa putnicima pre i u toku puta. Kombi prevoz Beograd-Trst se, slobodno možemo reći, pokazao pouzdanijim i udobnijim od prevoza autobusom ili drugim prevoznim sredstvima.

Kombi prevoz do Trsta, kao prevoz od vrata do vrata, podrazumeva preuzimanje putnika i prtljaga na adresi koju navedete prilikom rezervacije i vožnju do adrese u Trstu ili Beogradu na koju želite da stignete. Kombi prevoz putnika od vrata do vrata omogućava izbegavanje presedanja, organizaciju dočeka u gradu u koji idete i nošenje prtljaga sa jednog mesta na drugo.

Rezervacija kombi prevoza Beograd-Trst

Kombi prevoz putnika Beograd-Trst možete rezervisati na više načina. Naše kontakt podatke možete pronaći na stranici kontakt za kombi prevoz do Trsta možete nas pozvati, poslati nam Viber ili WhatsApp poruku ili nam pisati na e-mail adresu. U zavisnosti od načina na koji nas kontaktirate, potrudićemo se da odgovorimo što je pre moguće.

Jednostavnu i brzu rezervaciju kombi prevoza iz Beograda do Trsta i obratno možete uraditi i pomoću rezervacione forme na stranici rezervacija kombi prevoza putnika.

Posebni uslovi za kombi prevoz putnika Beograd-Trst

Već niske cene za prevoz putnika iz Beograda u Trst ili iz Trsta u Beograd, Kombi Travel VL može učuniti još nižim ako kao organizovana grupa putnika krećete sa istog mesta. U ovim slučajevima možemo sklopiti posebne dogovore u zavisnosti od broja članova grupe. Ukoliko želite da odmah rezervišete povratnu vožnju na relaciji Beograd-Trst-Beograd, potrudićemo se da vam ponudimo i posebne pogodnosti. Za naše verne putnike koji sa nama putuju već nekoliko puta, uvek imamo i dodatne pogodnosti.

Iznajmite vozilo sa vozačem za kombi prevoz Beograd-Trst

Usluga najma vozila sa vozačem predstavlja mogućnost najma vozila i vozača za prevoz na relaciji Beograd-Trst i obratno. Usluga se može koristiti po satu, po danu ili kao usluga najma vozila sa vozačem na više dana. Ukoliko imate potrebu za iznajmljivanjem vozila sa vozačem, kontaktirajte nas za konkretan dogovor.

 Kombi Beograd-Trst-Beograd

Cena kombi prevoza Beograd-Trst

Cena kombi prevoza Beograd-Trst-Beograd je data na stranici Cene kombi prevoza u delu Cene kombi prevoza u Italiju.

Navedena cena kombi prevoza Beograd-Trst označava cenu po putniku u jednom smeru, bilo da se radi o prevozu Beograd-Trst ili Trst-Beograd.