na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP
Poruka na E-amail

Kombi prevoz Beograd-Ulcinj

Crna Gora » Kombi prevoz Beograd-Ulcinj

Kombi prevoz Beograd-Ulcinj, prevoz od vrata do vrata

Kombi prevoz putnika Beograd-Ulcinj i Ulcinj-Beograd je usluga koju pružamo kao prevoz od vrata do vrata. Kombi prevoz putnika iz Beograda do Ulcinja i obratno je deo usluge kombi prevoza Srbija-Crna Gora u okviru koje možemo ponuditi i prevoz i do ostalih gradova u Crnoj Gori, najčešće do onih na crnogorskom primorju.

Cena: 60€/110€

Prevoz Srbija-Crna Gora

Rezervacija

Kontakt

Kombi prevoz Beograd-Ulcinj-Beograd

Zašto izabrati kombi prevoz na relaciji Beograd-Ulcinj?

Kombi prevoz Beograd-Ulcinj je način prevoza za koji koristimo kombi vozila sa većim brojem sedišta od klasičnih automobila, ali manjim od minibusa ili autobusa. Brzina i udobnost kombi prevoza putnika Beograd-Ulcinj ne razlikuje se mnogo od prevoza automobilom, ali se razlika može videti u nižoj ceni jer se cena vožnje deli sa drugim putnicima. Po pitanju fleksibilnosti, posebno u pogledu mogućnosti dogovora o svemu pre i u toku puta, kombi prevoz Beograd-Ulcinj je daleko fleksibilniji od prevoza autobusom ili drugim sredstvima u linijskom prevozu.

Posebna pogodnost koju sigurno nećete pronaći, osim ako putujete svojim automobilom, je i prevoz od vrata do vrata iz Beograda do Ulcinja. Ovaj način prevoza podrazumeva preuzimanje vas kao putnika i vašeg prtljaga na adresi koju navedete prilikom rezervacije i vožnju do adrese u Ulcinju ili Beogradu na koju želite da stignete. Na ovaj način izbegavate presedanja, organizaciju dočeka u gradu u koji idete i slične stvari kao što su nošenje prtljaga i sl.

Kako rezervisati kombi prevoz Beograd-Ulcinj?

Svoje mesto u našem kombi vozilu za kombi prevoz Beograd-Ulcinj možete rezervisati na veoma jednostavan način. Korišćenjem podataka na stranici kontakt za kombi prevoz do Ulcinja možete nas pozvati, poslati nam Viber ili WhatsApp poruku ili nam pisati na e-mail adresu. U zavisnosti od načina na koji nas kontaktirate, potrudićemo se da odgovorimo što je pre moguće.

Rezervaciju kombi prevoza iz Beograda do Ulcinja i obratno možete uraditi i pomoću rezervacione forme na stranici rezervacija kombi prevoza putnika.

Posebne povoljnosti kombi prevoza Beograd-Ulcinj

Pored inače povoljnih cena za prevoz putnika iz Beograda u Ulcinj ili iz Ulcinja u Beograd, Kombi Travel VL nudi i dodatne povoljnosti u slučaju putovanja organizovanih grupa putnika koje kreću sa istog mesta. Povoljnosti se ogledaju u posebnim dogovorima koje možemo sklopiti u zavisnosti od broja članova grupe. Takođe, ako želite da odmah rezervišete povratnu vožnju na relaciji Beograd-Ulcinj-Beograd, potrudićemo se da vam ponudimo i posebne pogodnosti.

Iznajmljivanje vozila sa vozačem za kombi prevoz Beograd-Ulcinj

Iznajmljivanje vozila sa vozačem predstavlja mogućnost najma vozila i vozača za prevoz na relaciji Beograd-Ulcinj i obratno. Usluga se može koristiti po satu, po danu ili kao usluga najma vozila sa vozačem na više dana. Ukoliko imate potrebu za iznajmljivanjem vozila sa vozačem, kontaktirajte nas za konkretan dogovor.

 Kombi Beograd-Ulcinj-Beograd

Cena kombi prevoza Beograd-Ulcinj

Cena kombi prevoza na relaciji Beograd-Ulcinj-Beograd je data na stranici Cene kombi prevoza u delu Cene kombi prevoza u Crnu Goru.

Navedena cena kombi prevoza Beograd-Ulcinj označava cenu po putniku u jednom smeru, bilo da se radi o prevozu Beograd-Ulcinj ili Ulcinj-Beograd.