na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP
Poruka na E-amail

Kombi prevoz Beograd-Valona

Albanija » Kombi prevoz Beograd-Valona

Kombi prevoz Beograd-Valona, prevoz do adrese

Kombi prevoz putnika Beograd-Valona i Valona-Beograd, kao uslugu prevoza putnika od vrata do vrata, počeli smo da pružamo pre nekoliko godina u cilju prevoza putnika do letovališta u Albaniji. Osim kombi prevoz putnika iz Beograda do Valone i obratno, možemo ponuditi i prevoz i do ostalih gradova u Albaniji, koji su ili postaju sve traženije letnje destinacije za turiste iz Srbije.

Cena: 70€/130€

Prevoz Srbija-Albanija

Rezervacija

Kontakt

Kombi prevoz Beograd-Zagreb-Beograd

Kako se radi i zašto odabrati kombi prevoz Beograd-Valona

Kombi prevoz Beograd-Valona je postao najbolji i najbrži način prevoza putnika na letovanje u Albaniju. Prevoz putnika kombi vozilima sa većim brojem sedišta od običnih automobila, nudi brzinu i udobnost automobila, po ceni nešto većoj od cene prevoza linijskim sredstvima. Moramo napomenuti da linijski prevoz iz Beograda do Valone i uopšte do gradova u Albaniji nije toliko razvijen da se može birati datum i sat putovanja. Fleksibilnost, posebno u pogledu mogućnosti dogovora o svemu pre i u toku puta, kombi prevoz Beograd-Valona čini daleko pouzdanijim i udobnijim od prevoza autobusom ili drugim sredstvima.

Kombi prevoz do Valone nudi i pogodnost koju sigurno nećete pronaći, osim ako ne putujete svojim automobilom, a to je prevoz od vrata do vrata. Ovaj način prevoza podrazumeva preuzimanje vas kao putnika i vašeg prtljaga na adresi koju navedete prilikom rezervacije i vožnju do adrese u Valoni ili Beogradu na koju želite da stignete. Koristeći kombi prevoz izbegavate presedanja, organizaciju dočeka u gradu u koji idete i situacije kao što su nošenje prtljaga i sl.

Rezervacija kombi prevoza Beograd-Valona na više načina

Kombi prevoz putnika Beograd-Valona možete rezervisati na više načina. Naše kontakt podatke možete pronaći na stranici kontakt za kombi prevoz do Valone možete nas pozvati, poslati nam Viber ili WhatsApp poruku ili nam pisati na e-mail adresu. U zavisnosti od načina na koji nas kontaktirate, potrudićemo se da odgovorimo što je pre moguće.

Jednostavnu i brzu rezervaciju kombi prevoza iz Beograda do Valone i obratno možete uraditi i pomoću rezervacione forme na stranici rezervacija kombi prevoza putnika.

Posebni uslovi za kombi prevoz putnika Beograd-Valona

Najpovoljnije cene za prevoz putnika iz Beograda u Valonu ili iz Valone u Beograd, Kombi Travel VL može učuniti još povoljnijim u slučaju prevoza organizovanih grupa putnika koje kreću sa istog mesta. Povoljnosti se ogledaju u posebnim dogovorima koje možemo sklopiti u zavisnosti od broja članova grupe. Takođe, ako želite da odmah rezervišete povratnu vožnju na relaciji Beograd-Valona-Beograd, potrudićemo se da vam ponudimo i posebne pogodnosti. Za naše verne putnike koji sa nama putuju već nekoliko puta, uvek imamo i dodatne pogodnosti.

Iznajmite vozilo sa vozačem za kombi prevoz Beograd-Valona

Usluga najma vozila sa vozačem predstavlja mogućnost najma vozila i vozača za prevoz na relaciji Beograd-Valona i obratno. Usluga se može koristiti po satu, po danu ili kao usluga najma vozila sa vozačem na više dana. Ukoliko imate potrebu za iznajmljivanjem vozila sa vozačem, kontaktirajte nas za konkretan dogovor.

 Kombi Beograd-Valona-Beograd

Cena kombi prevoza Beograd-Valona

Cena kombi prevoza Beograd-Valona-Beograd je data na stranici Cene kombi prevoza u delu Cene kombi prevoza u Albaniju.

Navedena cena kombi prevoza Beograd-Valona označava cenu po putniku u jednom smeru, bilo da se radi o prevozu Beograd-Valona ili Valona-Beograd.